Osso Buco z Gremolatą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 672 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $9.3 za porcję. Mieszanka pasty anchois, Skórka z cytryny, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Osso Buco z Gremolatą, Osso Buco z pomidorami, oliwkami i Gremolatą, oraz Schab Osso Buco z Polentanem i Gremolatą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować osso buco, połącz mąkę, 1/4 łyżeczki pieprzu i 1/4 łyżeczki soli w płytkim naczyniu. Dredge cielęciny w mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Osso Buco
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Aby przygotować gremolatę, połącz natkę pietruszki, skórkę cytryny i 2 ząbki czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
12
Umieść 1 szklankę makaronu w każdej z 8 miseczek makaronu. Top każdej porcji z 2/3 szklanki cielęciny i 1/2 szklanki mieszanki bulionu. Zachowaj pozostałą mieszaninę bulionu do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem