Osso Buco
Osso Buco to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na $4.59 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pomidory bez dodatku soli, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Osso Buco, Osso Buco, oraz Osso Buco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim tłuszcz z cielęcych goleni; drag goleń w mące. Przykryć holenderski piekarnik sprayem do gotowania; umieścić na średnim ogniu do nagrzania.
Dodać trzonki; gotować, aż rumiane ze wszystkich stron.
Usunąć trzonki; odstawić i ogrzać. Wycierać kapiele z holenderskiego piekarnika papierowym ręcznikiem.
Płaszcz holenderski piekarnik z natryskiem do gotowania; umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj cebulę i marchew, i saute do miękkości. Wymieszać pomidora i kolejne 4 składniki; dodać trzciny. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 20 minut. Odkryć i gotować na wolnym ogniu 30 dodatkowych minut lub aż trzonki będą miękkie.
Przenieść każdy goleń cielęcy do indywidualnej miski zupy; łyżka mieszanki warzyw na mięso. W razie potrzeby połączyć natkę pietruszki, skórkę cytryny i czosnek, i posypać równomiernie na każdej porcji.