Orzo z fasolą Garbanzo, kozim serem i Oregano

Orzo z fasolą Garbanzo, kozim serem i Oregano
Orzo z fasolą Garbanzo, kozim serem i Oregano może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 610 kalorii, 24g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka fasoli garbanzo, ząbek czosnku, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Orzo Z Fasolą Garbanzo, Kozim Serem I Oregano, Orzo z prażoną fasolą Garbanzo, oraz Pilaw ryżowy Basmati z Prosciutto, fasolą Garbanzo i Orzo.

Instrukcje

1
Orzo gotować w dużym rondlu z wrzącej osolonej wody, aż stanie się miękkie, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Osusz orzo.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
3
Ubij oliwę z oliwek, świeży sok z cytryny i mielony czosnek, aby zmiksować w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać odsączone fasolki garbanzo, gotowane orzo, i posiekane świeże oregano; wrzucić sałatkę do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Delikatnie wymieszać z pokruszonym kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CiecierzycaCiecierzyca
świeże Oreganoświeże Oregano
Gotowane OrzoGotowane Orzo
Ser KoziSer Kozi
5
Sałatkę orzo podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn