Orzo z fasolą Garbanzo, kozim serem i Oregano
Orzo z fasolą Garbanzo, kozim serem i Oregano może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 610 kalorii, 24g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka fasoli garbanzo, ząbek czosnku, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Orzo Z Fasolą Garbanzo, Kozim Serem I Oregano, Orzo z prażoną fasolą Garbanzo, oraz Pilaw ryżowy Basmati z Prosciutto, fasolą Garbanzo i Orzo.
Instrukcje
Orzo gotować w dużym rondlu z wrzącej osolonej wody, aż stanie się miękkie, od czasu do czasu mieszając.
Ubij oliwę z oliwek, świeży sok z cytryny i mielony czosnek, aby zmiksować w dużej misce.
Dodać odsączone fasolki garbanzo, gotowane orzo, i posiekane świeże oregano; wrzucić sałatkę do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Delikatnie wymieszać z pokruszonym kozim serem.
Sałatkę orzo podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.