Orzo-Pilaf Grzybowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pilawu z Orzo-grzybami. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jeśli masz masło, grzyby shiitake, szałwia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciecierzyca Orzo Pilaf, Orzo Pilaf z awokado, oraz Pilaw Orzo z pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odrzuć łodygi grzybów i pokroić czapki w plasterki o grubości 1/4 cala.
Roztopić masło w dużym rondlu pokrytym natryskiem na średnim ogniu.
Dodaj grzyby, cebula, i czosnek; smażyć 2 protokół. Wymieszać z orzo i bulionem. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 13 do 15 minut lub aż orzo jest miękkie i ciecz jest prawie wchłaniany, często mieszając. Delikatnie wymieszać z pieprzem i szałwią.