Orzeszki Pekan Z Cukrem
Pekan cukrowy to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 369 kalorii, 4G białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.46 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz mocno brązowy cukier, białko jaja, połówki orzechów pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Orzeszki Pekan Z Cukrem, Orzeszki Pekan Z Cukrem, oraz Orzeszki Pekan Z Cukrem.
Instrukcje
Białka ubić do uzyskania piany, dodać orzechy pekan i wymieszać, aż będą równomiernie pokryte.
Wymieszać cukry, posypać orzechami pekan. Delikatnie mieszaj, aż orzechy pekan będą równomiernie pokryte.
Rozprowadź orzechy pekan w jednej warstwie w lekko nasmarowanej folią aluminiową wyłożonej 15-x 10-calową galaretką.
Piec w temperaturze 350 przez 18 do 20 minut lub aż pekan są opiekane i suche, mieszając raz po 10 minutach.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić 30 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Uwaga: pekan należy przechowywać w plastikowej torebce z zamkiem błyskawicznym w temperaturze pokojowej do 3 dni lub zamrażać do 3 tygodni.