Orzechy włoskie i parmezan Bruschetta
Orzechy włoskie i parmezan Bruschetta może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 356 kalorii, 11g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka bagietki, sól koszerna, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest dobre. Spróbuj Bruschettan z pieczonych buraków Lulu na Endywie z karmelizowanymi orzechami włoskimi, Brokuły z parmezanem i orzechami włoskimi, oraz KRAFT Parmesan Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cienko pokroić pół bagietki.
Umieścić rundy na blasze do pieczenia i smażyć je, aż będą złote (o 1 1/2 protokół na stronę). Pulse orzechy włoskie, parmezan, i sól w robocie kuchennym, aż crumbly.
Dodaj sok z cytryny. Podczas pracy maszyny dodaj olej w powolnym, stałym strumieniu.
Rozprowadzić mieszaninę na rund.
W razie potrzeby udekoruj bruschettę dodatkowym parmezanem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.
![Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione]()
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.