Orzechy Szwedzkie II
Swedish Nuts II to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Na $5.29 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 140 g tłuszczu, oraz w sumie 1586 kalorii. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 45 minut. 47 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ekstraktu waniliowego, sól, połówki orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Piccadilly ' s Cafeteria Pecan Delight – to lekkie ciasto orzechowe jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni skandynawskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest dobre. Spróbuj Orzechy z gazety: indyjskie przyprawione orzechy z kokosem, Szwedzka Szarlotka, oraz Szwedzkie Klopsiki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Ubijaj białka, aż zaczną tworzyć się miękkie szczyty.
Dodać cukier, sól i wanilię; ubijać, aż uformują się sztywne szczyty i staną się błyszczące. Wchodzisz w orzechy i płaszcz dobrze z mieszaniny białka jaja.
Roztopić masło na patelni o wymiarach 9x13 cali, umieszczając patelnię w piekarniku. Na patelni równomiernie rozprowadzić pokrojone orzechy na roztopionym maśle.
Piec przez 30 minut, mieszając i obracając orzechy co około 8 minut, lub aż masło nie pozostanie na patelni.
Umieścić gorące orzechy na folii i pozostawić do ostygnięcia. Może być przechowywany w szczelnym pojemniku przez kilka tygodni!