Orzechy kandyzowane z cukrem i przyprawami
Cukierowo-przyprawowe kandyzowane orzechy to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Mieszanka zaokrąglone sól koszerna, mielony imbir, cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Cukier i przyprawy kandyzowane orzechy, Cukier i przyprawy Pekan-to kandyzowane orzechy, które można znaleźć w centrach handlowych, targach i na lotniskach, oraz Cynamon Cukier Kandyzowane Orzechy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść piekarnik rack w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Linia duża blacha do pieczenia z pergaminem i lekko pergaminem masła.
Wymieszać masło, cukier, syrop kukurydziany, przyprawy i sól w 1 1/2 - do 2-quart ciężki rondel i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj orzechy i gotuj, ciągle mieszając, 3 minuty.
Rozłóż orzechy w 1 warstwie na wyłożonej blasze do pieczenia, oddzielając wszelkie grudki.
Bake, mieszając orzechy raz z żaroodporną gumową (silikonową) szpatułką w połowie pieczenia (przechowywać orzechy w 1 warstwie), aż złoty i bulgotanie, 12 do 15 minut. Ostudzić na blasze do pieczenia na stojaku 45 minut, a następnie podzielić na małe klastry rękami.
Kandyzowane orzechy przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej 1 tydzień.