Orzechy do babeczek z masłem orzechowym i nadzieniem solonym karmelem

Orzechy do babeczek z masłem orzechowym i nadzieniem solonym karmelem
Przepisów na hor d'oeuvre nigdy za wiele, więc wypróbuj Nuts for Peanut Butter Cupcakes z nadzieniem solonym karmelem. Za 53 centy za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis serwuje 24 osoby. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten wegetariański przepis na lakto ovo zawiera 535 kalorii, 5 g białka i 26 g tłuszczu na porcję. To bardzo niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka masła, soli, cukru pudru i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżkową wynoszącą 16%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Babeczki bananowe z lukrem z solonym karmelem i masłem orzechowym, Babeczki czekoladowe z lukrem solonym karmelem i nadzieniem czekoladowym oraz Babeczki z masłem orzechowym i galaretką.

Instrukcje

1
Babeczki: Rozgrzej piekarnik konwekcyjny do 325 stopni F lub standardowy piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W dużej misie miksera utrzyj granulowany cukier, masło i masło orzechowe na jasną i puszystą masę, używając ciężkiego miksera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodajemy jajka, jedno po drugim i dokładnie mieszamy po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4
Dodaj wanilię i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
5
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
6
Do miski miksera dodać połowę mąki wraz z 1/2 szklanki półtorej mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Mieszaj, aż mąka się połączy, zdrapując boki miski gumową szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodaj resztę mąki i pozostałe 1/2 szklanki pół na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
9
Mieszaj, aż ciasto będzie gładkie i znikną wszystkie grudki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
10
Napełnij 24 papilotki do połowy i piecz przez 20 minut w piekarniku konwekcyjnym lub 28 minut w standardowym piekarniku. Wierzch babeczek powinien się lekko zarumienić. Sprawdź babeczki, aby upewnić się, że po włożeniu do babeczki ciasto nie przykleja się do drewnianej wykałaczki. Całkowicie ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Na nadzienie solonego karmelu: W ciężkim, średnim rondlu ugotuj sam granulowany cukier na średnim ogniu. Gdy cukier zacznie się topić, mieszaj ciągle, aż cały cukier się rozpuści i uzyska ciemnobursztynowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
12
Zdjąć z ognia. Mieszaj masło, aż się całkowicie rozpuści; mieszanina zacznie bąbelkować. Następnie dodajemy śmietanę i mieszamy, aż masa będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
13
Posyp solą morską i lekko zamieszaj. Ochłodzić do temperatury pokojowej. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
14
Na krem maślany z masłem orzechowym: W dużej misie miksera ubić masło, masło orzechowe i połowę cukru pudru, używając ciężkiego miksera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
15
Dodać pół na pół i resztę cukru pudru, razem z wanilią i dobrze wymieszać. Jeśli lukier jest gęstszy niż chcesz, dodaj 1 łyżeczkę dodatkowej półtorej na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu, aż lukier osiągnie odpowiednią konsystencję. Grubość może zależeć od poziomu wilgotności w Twoim regionie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
16
Montaż: Gdy babeczki ostygną do temperatury pokojowej, za pomocą ostrego noża wykonaj w środku każdej babeczki otwór o średnicy 3/4 cala. Zostaw niewielką ilość ciasta na dnie każdej babeczki, tak aby nadzienie nie wypadło ze spodu babeczki. Za pomocą małej torebki zamykanej na zamek napełnij każdą babeczkę do góry nadzieniem solonym karmelem. Następnie posmaruj kremem maślanym z masłem orzechowym. W razie potrzeby możesz posypać babeczki posiekanymi orzeszkami ziemnymi i posypać solonym karmelem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 80 dolarów za butelkę.
Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru
Delikatny mus z delikatnych bąbelków elegancko towarzyszy połyskom złotego koloru. Cuvée, które zaskoczy Cię czystą intensywnością aromatów suszonych owoców, migdałów i świeżych orzechów laskowych zmieszanych z aromatami owoców o białym miąższu. Kremowe uczucie bąbelka kojarzone z aromatami maślanej brioszki i aromatami mineralnymi. Trwały finisz ze świeżą i elegancką słodyczą. Ta wspaniała butelka będzie idealnym mariażem z kawiorem czy wybornymi ostrygami, ale także z grillowanymi rybami i owocami morza.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn