Orzechowy chrupek czekoladowy

Orzechowy chrupek czekoladowy
Orzechowy chrupek czekoladowy zajmuje ok. 25 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 142 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food ma 254 fanów. Jeśli masz herbatniki, złoty syrop, mieszankę obu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 6%. Orzechowy Crunch Zbożowy, Krówka Orzechowo-Czekoladowa, oraz Orzechowe Ciasto Czekoladowe są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Masło i wyłożyć 20 cm kwadratową puszkę z nieprzywierającym pergaminem do pieczenia. W dużej misce, połączyć herbatniki i orzechy, połowę większych orzechów. Roztopić czekoladę, masło i złoty syrop w misce ustawionej na patelni gotującej się wody, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładka i błyszcząca, a następnie polać mieszanką biszkoptów i orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złoty SyropZłoty Syrop
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Włóż mieszaninę do puszki, a następnie lekko spłaszcz, aby nie była całkowicie gładka. Schłodzić przez co najmniej 2 godziny lub przez noc przed cięciem na kwadraty.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn