Orzechowy Brązowy Ryż
Orzechowy brązowy ryż jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 664 kalorie, 15g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 68 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, orzechy, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Orzechowy Brązowy Ryż, Orzechowa Brązowa Sałatka Ryżowa, oraz Orzechowy Brązowy Dziki Ryż.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w ciężkim średnim rondlu.
Dodać ryż i 1/4 łyżeczki soli, następnie zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż ryż będzie miękki, o 40 protokół.
Masło rozgrzać na dużej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż piana ustąpi.
Dodać orzechy i gotować, mieszając, aż masło i orzechy będą złote, o 4 protokół.
Dodaj ryż i gałkę muszkatołową na patelnię i wrzucić do herbu.