Orzechowy Brązowy Cukier Boczek
Orzechowy brązowy cukier boczek jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 25 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 50 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oscar Mayer rzeźnik hickory bacon, brązowy cukier, szary musztarda poupon dijon, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Orzechowe kliny z brązowym cukrem bitą śmietaną na # SundaySupper, Boczek Z Brązowym Cukrem, oraz Boczek Z Brązowym Cukrem Jalapeño dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Boczek, podzielony na paski, układamy na wyłożonej folią patelni do pieczenia.
Wymieszać cukier i musztardę; rozprowadzić lub posmarować boczkiem. Wierzch z orzechami.
Piec 16 do 18 min. albo dopóki bekon nie będzie chrupiący. Schłodzić 1 do 2 min. przed wyjęciem z patelni służyć. (Bekon będzie bardzo gorący.)