Orzechowo-Migdałowo-Sezamowa Czerwona Komosa Ryżowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać orzechowy migdałowo-sezamowy Czerwony Quinoan spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 248 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka wody, komosa ryżowa, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Orzechowa komosa ryżowa z jagodami Inków, Ciepły I Orzechowy Cynamon Quinoa Przepis, oraz Orzechowe Migdałowe Ciasteczka Pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 1 2/3 szklanki wody i quinoa do wrzenia w średnim rondlu. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 12 minut lub aż quinoa jest tender; drenaż. Wymieszaj migdały, sok, oleje, sól i cebulę.
Balsamiczny i winogron Quinoa: przygotować quinoa zgodnie z zaleceniami w głównym przepisie; odcedzić.
Umieść komosę ryżową w misce.
Dodaj 2 łyżki posiekanej świeżej pietruszki z płaskim liściem, 1 łyżkę białego octu balsamicznego, 2 łyżeczki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1/4 łyżeczki soli koszernej i 20 czerwonych winogron bez pestek, mieszając, aby połączyć.
Porcje 4 (wielkość porcji: około 3/4 szklanki) kalorie 201; tłuszcz 8g (sat 3g); sód 133mg
Lemon-Snap Pea Quinoa: przygotować quinoa zgodnie z zaleceniami w głównym przepisie; odcedzić.
Dodaj 1 szklankę przekątnej połówki groszku cukrowego, 1/4 szklanki świeżego soku z cytryny, 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1 łyżeczkę posiekanego świeżego tymianku, 1/4 łyżeczki soli koszernej i 1/4 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu, mieszając, aby połączyć.
Porcje 4 (wielkość porcji: około 2/3 szklanki) kalorie 201; tłuszcz 6g (sat 5g); sód 131MG
Fasola Sałatka Quinoa: przygotować quinoa zgodnie z zaleceniami w głównym przepisie; odcedzić.
Dodaj 1/4 szklanki mielonej czerwonej cebuli; 4 łyżeczki octu z czerwonego wina; 1 łyżka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia; 1/4 łyżeczki soli koszernej; 1 (15-uncja) może niesolone fasoli cannellini, opłukane i odsączone; i 2 pokrojone w kostkę pomidory śliwkowe, mieszając do połączenia.
Porcje 4 (wielkość porcji: około 1 szklanki) kalorie 243; tłuszcz 4g (sat 5g); sód 150mg