Orzechowo-Migdałowo-Sezamowa Czerwona Komosa Ryżowa

Orzechowo-Migdałowo-Sezamowa Czerwona Komosa Ryżowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać orzechowy migdałowo-sezamowy Czerwony Quinoan spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 248 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka wody, komosa ryżowa, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Orzechowa komosa ryżowa z jagodami Inków, Ciepły I Orzechowy Cynamon Quinoa Przepis, oraz Orzechowe Migdałowe Ciasteczka Pekan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 1 2/3 szklanki wody i quinoa do wrzenia w średnim rondlu. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 12 minut lub aż quinoa jest tender; drenaż. Wymieszaj migdały, sok, oleje, sól i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
CebulaCebula
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
SokSok
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Balsamiczny i winogron Quinoa: przygotować quinoa zgodnie z zaleceniami w głównym przepisie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
WinogronaWinogrona
3
Umieść komosę ryżową w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj 2 łyżki posiekanej świeżej pietruszki z płaskim liściem, 1 łyżkę białego octu balsamicznego, 2 łyżeczki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1/4 łyżeczki soli koszernej i 20 czerwonych winogron bez pestek, mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Zwyczajna, świeża, PłaskaPietruszka Zwyczajna, świeża, Płaska
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Biały Ocet BalsamicznyBiały Ocet Balsamiczny
Winogrona Czerwone Bez PestekWinogrona Czerwone Bez Pestek
Sól KoszernaSól Koszerna
5
Porcje 4 (wielkość porcji: około 3/4 szklanki) kalorie 201; tłuszcz 8g (sat 3g); sód 133mg
6
Lemon-Snap Pea Quinoa: przygotować quinoa zgodnie z zaleceniami w głównym przepisie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
CytrynaCytryna
7
Dodaj 1 szklankę przekątnej połówki groszku cukrowego, 1/4 szklanki świeżego soku z cytryny, 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1 łyżeczkę posiekanego świeżego tymianku, 1/4 łyżeczki soli koszernej i 1/4 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu, mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Groszek CukrowyGroszek Cukrowy
świeży Tymianekświeży Tymianek
Sól KoszernaSól Koszerna
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
8
Porcje 4 (wielkość porcji: około 2/3 szklanki) kalorie 201; tłuszcz 6g (sat 5g); sód 131MG
9
Fasola Sałatka Quinoa: przygotować quinoa zgodnie z zaleceniami w głównym przepisie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
10
Dodaj 1/4 szklanki mielonej czerwonej cebuli; 4 łyżeczki octu z czerwonego wina; 1 łyżka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia; 1/4 łyżeczki soli koszernej; 1 (15-uncja) może niesolone fasoli cannellini, opłukane i odsączone; i 2 pokrojone w kostkę pomidory śliwkowe, mieszając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Fasola CannelliniFasola Cannellini
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Pomidor śliwkowyPomidor śliwkowy
Sól KoszernaSól Koszerna
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
11
Porcje 4 (wielkość porcji: około 1 szklanki) kalorie 243; tłuszcz 4g (sat 5g); sód 150mg
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn