Orzechowa ryba crusted
Orzechowa chrupiąca ryba wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka orzechów laskowych, wasabi, ryb G. i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Pistacja Crusted Fish, Sezam Crusted Fish, oraz Ryba Z Sezamem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Aby zrobić skórkę, użyj moździerza i tłuczku lub procesora do mielenia orzechów laskowych z szalotką, czosnkiem, kolendrą, wasabi i sokiem z limonki.
Ułóż filety rybne w naczyniu do pieczenia i posmaruj szczyty orzechową mieszanką. Łyżka trochę wody wokół filetów, tylko tyle, aby cienko przykryć dno naczynia do pieczenia.
Piec w piekarniku przez 15-20 minut, aż ryba zostanie ugotowana.
Podawać z ryżem, limonkami i zieloną sałatką.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.