Orzeźwiająca Tarta Cytrynowa

Orzeźwiająca Tarta Cytrynowa
Orzeźwiająca tarta cytrynowa może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 67 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, skrobię kukurydzianą, galaretkę o smaku cytrynowym i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Orzeźwiające Ciasto Cytrynowe, Orzeźwiający Deser Cytrynowy, oraz Orzeźwiające Cytrynowe Szparagi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Roztopić 1/4 szklanki (4 łyżki.) masło; wymieszać z okruchami wafla. Naciśnij na dolnej i górnej stronie 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
( 55 Wafli)( 55 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3
Piec 10 min.; spoko.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
W międzyczasie wymieszaj cukier i skrobię kukurydzianą w średnim rondlu. Stopniowo dodawać wodę, mieszając trzepaczką aż do wymieszania. Zagotować na średnim ogniu; gotować 8 min., ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Zdjąć z ognia.
6
Dodaj suche mieszanki żelatyny, skórkę z cytryny i sok; mieszaj, aż żelatyna całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
7
Dodać pozostałe masło, wymieszać do rozpuszczenia. Przechowywać w lodówce 30 min. lub aż lekko zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
8
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
9
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy.
10
Wyjąć tartę z boku patelni przed podaniem polane chłodnym batem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn