Orrechiette z karmelizowaną cebulą, groszkiem cukrowym i serem Ricotta

Orrechiette z karmelizowaną cebulą, groszkiem cukrowym i serem Ricotta
Orrechiette z karmelizowaną cebulą, groszkiem cukrowym i serem Ricotta może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.32 za porcję. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz rozdarte liście bazylii, skórkę cytryny, muszle makaronu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 94% to danie jest super. Spróbuj Orrechiette z karmelizowaną cebulą, groszkiem cukrowym i serem Ricotta, Orecchiette Z Karmelizowaną Cebulą, Groszkiem Cukrowym I Ricotem, oraz Makaron z groszkiem cukrowym i serem Ricotta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick overmedium-wysokie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać cebulę. Sauté untilonions są blado złote, około 5 minut.Zmniejszyć ogień do średniego; podsmażyć cebulę ażtłużej i głęboko złoty, o 15 minutdłuższe.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Przenieść 3/4 szklanki podsmażone cebule tosmała miska.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać groch do cebuli wskillet. Podsmażyć, aż groszek będzie chrupiący-delikatny, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
5
Wyjmij patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącą soloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Odcedzić makaron, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
8
Dodać makaron i 1/2 szklanki gotowanie płyn toonion mieszaniny; wymieszać na średnim wysokim ogniu30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
9
Wymieszać w ricotta, bazylia, i lemonpeel, dodając więcej gotowania płynu do zwilżanias potrzebne. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Przez CiastoPrzez Ciasto
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn