Orrechiette z karmelizowaną cebulą, groszkiem cukrowym i serem Ricotta
Orrechiette z karmelizowaną cebulą, groszkiem cukrowym i serem Ricotta może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.32 za porcję. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz rozdarte liście bazylii, skórkę cytryny, muszle makaronu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 94% to danie jest super. Spróbuj Orrechiette z karmelizowaną cebulą, groszkiem cukrowym i serem Ricotta, Orecchiette Z Karmelizowaną Cebulą, Groszkiem Cukrowym I Ricotem, oraz Makaron z groszkiem cukrowym i serem Ricotta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick overmedium-wysokie ciepło.
Dodać cebulę. Sauté untilonions są blado złote, około 5 minut.Zmniejszyć ogień do średniego; podsmażyć cebulę ażtłużej i głęboko złoty, o 15 minutdłuższe.
Przenieść 3/4 szklanki podsmażone cebule tosmała miska.
Dodać groch do cebuli wskillet. Podsmażyć, aż groszek będzie chrupiący-delikatny, o 3 protokół.
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącą soloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia.
Odcedzić makaron, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania.
Dodać makaron i 1/2 szklanki gotowanie płyn toonion mieszaniny; wymieszać na średnim wysokim ogniu30 sekund.
Wymieszać w ricotta, bazylia, i lemonpeel, dodając więcej gotowania płynu do zwilżanias potrzebne. Doprawić solą i pieprzem.