Open turkey BLT
Open turkey BLT wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 62g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 1124 kalorii. Na 5,23 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, majonez, liście sałaty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest dobre. Kanapka z awokado BLT, Kanapki z jajkiem sadzonym BLT, oraz Otwarty stek z tuńczyka Sriracha BLT na słodkiej bułce z makaronem ziemniaczanym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzać grill do wysokiej.
Ułożyć steki z indyka i boczku na dużej blasze do pieczenia i grillować przez 3 min z każdej strony lub aż gotowane przez. Odstaw boczek na bok i polej steki z indyka plastrami sera.
Kładziemy plastry ciabatta obok indyka na patelni i odstawiamy je do grilla, aż pieczywo się upiecze i ser się roztopi.
Rozsmaruj tosty majonezem i top z serowymi stekami z indyka, pomidorem, awokado, sałatą i boczkiem.