Open-Face Crab Burgers with Red Pepper Dressing
Przepis Open-Face Crab hamburgery z sosem z czerwonej papryki może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. To danie główne ma 301 kalorii, 18g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.27 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka serca liści sałaty rzymskiej, zielona cebula, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby skorzystać z panko można śledzić to danie główne z Panko Crusted Brownie Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Hamburgery z kurczaka z majonezem bazyliowym, Hamburgery jagnięce z miętowym sosem jogurtowym, oraz Hamburgery jagnięce z pistacjowo-morelowym smakiem.
Instrukcje
Wymieszaj wszystkie składniki w smallbowl. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Ubić pierwsze 7składniki w dużej misce.
Wymieszać z czerwonym pieprzem i zieloną cebulą. Delikatnie wymieszać w krabie i 3 / 4Cup panko.
Posypać 1 szklankę panko na arkuszu rimmedbaking. Za pomocą 1/4 filiżanki dla każdego, kształt mieszanki kraba w dwanaście 3-calowe paszteciki. Naciśnij na okruchy na arkuszu, aby pokryć obie strony; trzymaj hamburgery krabowe na arkuszu.Pokrowiec z folią. Schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Pokrojone boki posmarować masłem. Bułki z broilem, z masłem, na złoty kolor, około 2 minut; przykryć.
Stopić 2 łyżki masła z olejemw dużej patelni na średnim ogniu.Praca w partiach 2, Dodać hamburgery na patelni.Sauté do brązowego, o 5 minut na stronie.
Ułóż 1 połowę rolki, pokrój bok do góry, na każdej płycie. Top każdy z liściem sałaty, następnie 2 crabburgers. Opatrunek łyżką.
* Dostępne w sekcji Asian foods w wielu supermarketach i na rynkach azjatyckich.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.