Opatrunek Szałwiowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sosu szałwiowego. Ten przepis służy 8 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 11g białka, oraz 27 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz kombinację, ropę, zapasy indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Opatrunek Szałwiowy, Sos Do Kiełbas Szałwii, oraz Szałwia Cornbread Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Toast kostki chleba na blachach do pieczenia przez około 25 minut, mieszając raz lub dwa razy, aż lekko brązowy i chrupiące.
Przenieś je do dużej miski.
Masło 9 przez 13-calowe naczynie do pieczenia i odstawić.
Pory i grzyby posmarować olejem i grillować na średnim ogniu do miękkości. Pokrój białą i jasnozieloną część poru i dodaj je wraz z grzybami do grzanek. Ciepłe 6 łyżek masła na patelni i wymieszać z selerem.
Saute do miękkości, o 7 protokół.
Dodać szałwię, tymianek, sól i pieprz. Wymieszać, aby połączyć i zeskrobać do miski grzanek.
Dodać bulion 1 szklanka na raz, aż chleb jest bardzo wilgotny, ale nie soupy. Przykryć i przechowywać w lodówce opatrunek do momentu użycia.
Obróć piekarnik do 425 stopni F.
Smak i dostosować przyprawę opatrunku.
Ubić jajka i proszek do pieczenia razem i włączyć do dressingu. Łyżka sos do przygotowanego naczynia do pieczenia i przykryć.
Przełożyć do piekarnika i piec przez 25 minut. Odkryć i nadal pieczenia 15 do 20 dodatkowych minut, lub do lekko rumiane i chrupiące na górze.
Udekoruj gałązkami ziół i podawaj dressing na gorąco.