Opatrunek Szałwiowy

Opatrunek Szałwiowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sosu szałwiowego. Ten przepis służy 8 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 11g białka, oraz 27 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz kombinację, ropę, zapasy indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Opatrunek Szałwiowy, Sos Do Kiełbas Szałwii, oraz Szałwia Cornbread Dressing dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Toast kostki chleba na blachach do pieczenia przez około 25 minut, mieszając raz lub dwa razy, aż lekko brązowy i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Przenieś je do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Masło 9 przez 13-calowe naczynie do pieczenia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Pory i grzyby posmarować olejem i grillować na średnim ogniu do miękkości. Pokrój białą i jasnozieloną część poru i dodaj je wraz z grzybami do grzanek. Ciepłe 6 łyżek masła na patelni i wymieszać z selerem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
GrzankiGrzanki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Saute do miękkości, o 7 protokół.
7
Dodać szałwię, tymianek, sól i pieprz. Wymieszać, aby połączyć i zeskrobać do miski grzanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Dodać bulion 1 szklanka na raz, aż chleb jest bardzo wilgotny, ale nie soupy. Przykryć i przechowywać w lodówce opatrunek do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
9
Obróć piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Smak i dostosować przyprawę opatrunku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
11
Ubić jajka i proszek do pieczenia razem i włączyć do dressingu. Łyżka sos do przygotowanego naczynia do pieczenia i przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
12
Przełożyć do piekarnika i piec przez 25 minut. Odkryć i nadal pieczenia 15 do 20 dodatkowych minut, lub do lekko rumiane i chrupiące na górze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Udekoruj gałązkami ziół i podawaj dressing na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn