Ooey Gooey Pumpkin Cakes
Ooey lepkie ciasta dyniowe wymaga z grubsza 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 975 kalorii, 9g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.85 za porcję. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, jajko, dynia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 35%. Podobne przepisy to Ooey Gooey Chocolate Peanut Butter Cakes, Ooey Lepkie Ciasto Dyniowe, oraz Ooey Lepkie Dyniowe Babeczki Karmelowe.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 10 (5-calowych) wyjmowanych dolnych patelni do tarty
Połączyć ciasto mix, jajko i masło i dobrze wymieszać z mikserem elektrycznym. Podzielić mieszaninę na kulki 10-równo wielkości. Spłaszczyć każdą kulkę dłonią i delikatnie wcisnąć w dno każdej patelni.
W dużej misce, beat twarogu i dyni, aż gładkie z mikserem elektrycznym. Ubić w jajkach, wanilii i masła.
Dodać cukier puder, cynamon, gałkę muszkatołową i dobrze wymieszać. Łyżka skąpe 1/2-szklanki mieszaniny dyni na ciasto ciasto w patelni tart i piec przez około 40 minut. Upewnij się, że nie nad piec jak środek powinien być trochę lepki.
Pozostaw do ostygnięcia w patelniach na 10 minut przed wyjęciem.
Podawać ze świeżą bitą śmietaną i polewą cukierkową.