Online Round 2-Cajun Red Bean and Rice Soup

Runda Online 2-Cajun Red Bean and Rice Soup może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Mieszanka przypraw cajun, ostry sos, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Cajun 15-Zupa Fasolowa, Cajun Chicken & Rice Soup, oraz Keep It Simple-Slow Cooker Cajun Bean Soup.
Instrukcje
W średnim rondlu na średnim ogniu, dodać bulion, Cajun przyprawa, i ostry sos i doprowadzić do duszenia. Wymieszać jambalaya i fasoli i gotować, aż gorące, o 5 protokół. Smak i dostosować przyprawy z solą i pieprzem.
Podawać, przyozdobione cebulkami.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jedno wino, którego możesz spróbować to Atlantis Albarino. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Atlantis Albarino]()
Atlantis Albarino
Elegancki kolor cytrynowo-żółty, czysty i błyszczący. Jest to bardzo intensywne wino na nosie o trwałych aromatach jakości, przypominające zielone jabłko i owoce tropikalne, takie jak ananas. Na podniebieniu jest długie i trwałe z idealną kwasowością, która pasuje do jego ciała, dzięki czemu jest bardzo przyjemnym winem pełnym wrażeń. To cudownie chrupiące i orzeźwiające wino jest zbierane ręcznie w małych plastikowych pudełkach. Winogrona są selekcjonowane i tłoczone. Po uzyskaniu moszczu rozpoczyna się proces fermentacji alkoholowej, który odbywa się w kadziach ze stali nierdzewnej w temperaturze 64 stopni Fahrenheita. Po okresie fermentacji przeprowadza się regały w celu oddzielenia osadu; następnie przechodzi stabilizację na zimno, jest filtrowany, a następnie butelkowany.