Omlety z pieczarkami i kozim serem

Omlety z pieczarkami i kozim serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj omletów z dzikich grzybów i koziego sera. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.83 za porcję. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 26g białka, oraz 32G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, wegetariańskie i דל פחמימות,zne dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli i pieprzu, masło, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Muffiny z grzybami i truflami-omlety z puszki, Frittata z grzybami i kozim serem, oraz Grzyby Dzikie-ser kozi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 22
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Na dużej patelni, roztopić 3 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać shiitake i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 7 protokół.
4
Dodać szalotki i gotować, mieszając, aż zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
5
Dodać pędy grochu, doprawić solą i pieprzem i gotować tylko do zwiędnięcia, o 1 minutę. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pędy GrochuPędy Grochu
6
Do średniej miski wrzucić 6 jajek, doprawić solą i pieprzem i ubić trzepaczką. W 10-calowy, nonstick patelni, stopić 1 łyżka masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Ubić jajka ponownie i dodać je do patelni. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, podnosząc brzegi łopatką, aby niegotowane jajka przesiąkły pod spodem, aż spód omletu będzie złoty, a wierzch prawie ustawiony, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
8
Łyżka jednej trzeciej nadzienia w dół środka omletu i posypać jedną trzecią koziego sera. Za pomocą gumowej szpatułki złóż boki na wypełnienie, aby całkowicie je zamknąć. Przesuń omlet na dużą płytkę żaroodporną i przeciąć na pół; podawać natychmiast lub przenieść do piekarnika, aby się ogrzać. Powtórz z pozostałym masłem, jajkami i nadzieniem, aby zrobić jeszcze 2 omlety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Serwuj natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn