Omlety z pieczarkami i kozim serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj omletów z dzikich grzybów i koziego sera. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.83 za porcję. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 26g białka, oraz 32G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, wegetariańskie i דל פחמימות,zne dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli i pieprzu, masło, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Muffiny z grzybami i truflami-omlety z puszki, Frittata z grzybami i kozim serem, oraz Grzyby Dzikie-ser kozi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, roztopić 3 łyżki masła.
Dodać shiitake i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 7 protokół.
Dodać szalotki i gotować, mieszając, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodać pędy grochu, doprawić solą i pieprzem i gotować tylko do zwiędnięcia, o 1 minutę. Trzymaj ciepło.
Do średniej miski wrzucić 6 jajek, doprawić solą i pieprzem i ubić trzepaczką. W 10-calowy, nonstick patelni, stopić 1 łyżka masła.
Ubić jajka ponownie i dodać je do patelni. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, podnosząc brzegi łopatką, aby niegotowane jajka przesiąkły pod spodem, aż spód omletu będzie złoty, a wierzch prawie ustawiony, około 4 minut.
Łyżka jednej trzeciej nadzienia w dół środka omletu i posypać jedną trzecią koziego sera. Za pomocą gumowej szpatułki złóż boki na wypełnienie, aby całkowicie je zamknąć. Przesuń omlet na dużą płytkę żaroodporną i przeciąć na pół; podawać natychmiast lub przenieść do piekarnika, aby się ogrzać. Powtórz z pozostałym masłem, jajkami i nadzieniem, aby zrobić jeszcze 2 omlety.