Omlet w torbie

Omlet w torbie
Omlet w torbie to bezglutenowe i pierwotne przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 742 kalorie. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pomidorów, szynka, ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Spróbuj Omlet Z Trzech Jajek, Omlet Z Lox, oraz Omlet w bułce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozbij jajka do dużej zamykanej torby zamrażarki. Wycisnąć większość powietrza i uszczelnić. Wstrząsnąć lub wycisnąć, aby ubić jajka. Otwórz torebkę i dodaj szynkę, ser, cebulę, zielony pieprz, pomidor, salsę i grzyby. Wyciśnij jak najwięcej powietrza i zamknij worek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
2
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Umieść do 8 torebek na raz do wrzącej wody. Gotować dokładnie 13 minut. Otwórz torebkę i pozwól omletowi rozwinąć się na talerz. Omlet powinien łatwo się rozwałkować.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia22
Magazyn