Omlet Pastrami z otwartą twarzą na Pumperniklu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj omletu Pastrami z otwartą twarzą na Pumperniklu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.51 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka oliwy z oliwek, koperku, octu jabłkowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Omlet z otwartą twarzą, Omlet warzywny otwarty, oraz Omlet Szparagowy Otwarty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ogórek, musztardę, ocet, chrzan, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu w misce.
Odstawić 10 minut, rzucając od czasu do czasu.
Pozostałe 1/8 łyżeczki soli, pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu, koperek, jajka, pastrami i cebulę połączyć w misce, mieszając trzepaczką.
Podgrzej średnią patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodać mieszaninę jaj na patelnię; gotować 2 protokół. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 8 minut lub aż zestaw.
Na każdej kromce chleba ułożyć 1 liść sałaty; na wierzchu 1 kawałek omletu i 1/4 szklanki mieszanki ogórków.