Omlet Meksykański
Przepis meksykański omlet jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 493 kalorie. Jeśli masz pod ręką śmietanę, ser Monterey jack, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Omlet Meksykański, Meksykański Omlet Ziemniaczany, oraz Omlet Z Białego Jajka Po Meksykańsku.
Instrukcje
W 8-in. patelnia, saute tortilla w maśle, aż zmiękną, o 2 protokół. W międzyczasie ubić jajka, wodę i sól w misce.
Wlać tortilla na patelni; gotować na średnim ogniu. Gdy jajka ustawione, podnieś krawędzie, pozwalając niegotowane porcje płynąć pod spodem. Gdy jajka są ustawione, usuń z ognia.
Posypać 3/4 szklanki sera.
Połącz awokado, 1/2 szklanki kwaśnej śmietany, chiles i sok z cytryny; rozłóż na połowę omletu. Omlet złożyć na pół i przełożyć na ciepły talerz. Top z pomidorami i pozostałym serem i kwaśną śmietaną.