Olympic Rings Pizza
Przepis Olympic pierścienie Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 40 minut. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, ser mozzarella, pepperoni i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Sprawdza się jako tanie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Obrączki Olimpijskie Pizza Owocowa, Olympic Tea Cakes, oraz Olympic Seul Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, połączyć 2 szklanki mąki, drożdże i sól.
Dodać wodę i olej; ubijać aż będzie gładka. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uformować miękkie ciasto. Obrócić na posypaną mąką powierzchnię; zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 6 minut. Przykryć i odstawić na 10 minut.
Ciasto rozwałkować na 16-in. x 11-po. prostokąt; przenieś do smarowanego 15-calowego. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia. Naciśnij ciasto 1/2 W. po bokach patelni.
Posmarować sosem do pizzy i posypać serem. Ułóż pepperoni na górze w pięciu blokujących kółkach.
Piec w temperaturze 400° przez 20-25 minut lub aż skórka i ser są lekko rumiane.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto