Oliwki Picholine Marynowane

Oliwki Picholine Marynowane
Marynowane oliwki Picholine mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 44 grosze za porcję. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka szalotki, różowy pieprz, ziele angielskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Oliwki Picholine Marynowane, Kaczka z zielonymi oliwkami Picholine, oraz Oliwki Marynowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Czosnek ugotować w 2 łyżkach oleju na małej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż będzie bladozłoty, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Czosnek przenieść łyżką szczelinową do małej miski i rezerwy oleju oddzielnie (aby zapobiec czosnek z dalszego brązowienia w gorącym oleju).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dusić 1/4 szklanki octu z szalotką i brązowym cukrem w 1-quart ciężki rondel, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż płyn zmniejszy się do około 1 łyżka stołowa, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Dodaj czosnek, olej czosnkowy, pozostałe 1/2 szklanki oliwy z oliwek, pozostałe 1/4 szklanki octu, przyprawy, liście laurowe, skórki i oliwki i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
5
Przenieść mieszaninę do miski i ostudzić do ogrzania. Oliwki marynować, przykryte i schłodzone, co najmniej 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
W razie potrzeby podgrzać w rondlu na małym ogniu, mieszając do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
7
Przełożyć łyżką szczelinową do naczynia do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1
Oliwki można marynować do 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn