Oliwki cytrusowe, koper włoski i rozmaryn
Oliwki cytrusowe, koper włoski i rozmaryn to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 30 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwki, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Z Kopru Włoskiego I Cytrusów Z Oliwkami I Parmezanem, Sałatka cytrusowa ze smażonym rozmarynem i oliwkami, oraz Sałatka Cytrusowa Ze Smażonym Rozmarynem I Oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w dużej misce; dobrze wymieszać, aby połączyć. Przykryć i przechowywać w lodówce 48 godzin.
Podawać w temperaturze pokojowej.