Oliwa z oliwek-gotowane Mahimahi z śródziemnomorskim sosem pomidorowym

Oliwa z oliwek-gotowane Mahimahi z śródziemnomorskim sosem pomidorowym
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Oliwa z oliwek-gotowane Mahimahi z śródziemnomorskim sosem pomidorowym może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na 6,13 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 528 kalorii, 35g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kaparów, sól koszerna, Dekoracja: gałązki rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Oliwa z oliwek-gotowane Mahimahi z śródziemnomorskim sosem pomidorowym, Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, oraz Mediterranean Mahimahi w pergaminie z kuskusem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać olej do 8-calowej, prostej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Podgrzać na średnim i niskim ogniu 8 minut lub aż olej osiągnie 175 do 18
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
3
Ostrożnie dodać połówki pomidorów i gałązkę rozmarynu. Przykryć i kłusować na lekkim wolnym ogniu, dostosowując ciepło w razie potrzeby, 10 minut lub aż pomidory będą miękkie. (Trzymaj ciepło włączone.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Usuń pomidory z patelni za pomocą łyżki szczelinowej; miejsce, ścięte w dół, w płytkim naczyniu. Ostudzić 10 minut; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Posypać rybę koszerną solą i 1/4 łyżeczki pieprzu. Ostrożnie umieścić w gorącym oleju. Przykryć i kłusować 6 do 10 minut lub aż ryby płatki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
6
Przełożyć na półmisek i ogrzać.
7
Usuń skórki z pomidorów; Odrzuć Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Umieść pomidory i zgromadzony płyn w maszynce kuchennej; pulsuj 3 razy lub do grubo posiekanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Przełożyć pomidory do średniej miski i wymieszać z oliwkami, kaparami, posiekanym rozmarynem, octem i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Służyć nad mahimahi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mahi MahiMahi Mahi
11
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn