Oliwa z oliwek-gotowane Mahimahi z śródziemnomorskim sosem pomidorowym

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Oliwa z oliwek-gotowane Mahimahi z śródziemnomorskim sosem pomidorowym może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na 6,13 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 528 kalorii, 35g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kaparów, sól koszerna, Dekoracja: gałązki rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Oliwa z oliwek-gotowane Mahimahi z śródziemnomorskim sosem pomidorowym, Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, oraz Mediterranean Mahimahi w pergaminie z kuskusem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać olej do 8-calowej, prostej patelni.
Podgrzać na średnim i niskim ogniu 8 minut lub aż olej osiągnie 175 do 18
Ostrożnie dodać połówki pomidorów i gałązkę rozmarynu. Przykryć i kłusować na lekkim wolnym ogniu, dostosowując ciepło w razie potrzeby, 10 minut lub aż pomidory będą miękkie. (Trzymaj ciepło włączone.)
Usuń pomidory z patelni za pomocą łyżki szczelinowej; miejsce, ścięte w dół, w płytkim naczyniu. Ostudzić 10 minut; odstawić.
Posypać rybę koszerną solą i 1/4 łyżeczki pieprzu. Ostrożnie umieścić w gorącym oleju. Przykryć i kłusować 6 do 10 minut lub aż ryby płatki widelcem.
Przełożyć na półmisek i ogrzać.
Usuń skórki z pomidorów; Odrzuć Skórki.
Umieść pomidory i zgromadzony płyn w maszynce kuchennej; pulsuj 3 razy lub do grubo posiekanego.
Przełożyć pomidory do średniej miski i wymieszać z oliwkami, kaparami, posiekanym rozmarynem, octem i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu.
Dekorować, w razie potrzeby.