Old Time Mincemeat Pie

Old Time Mincemeat Pie
Old Time Mincemeat Pie wymaga około 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 946 kalorii. Na 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka cydru jabłkowego, zmielony cynamon, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mincemeat, Ciasto Z Mięsem Mielonym, oraz Mincemeat Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W holenderskim piecu połącz wołowinę i cydr jabłkowy. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Przykryć i gotować przez około 20 minut, lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Usuń mięso i grubo posiekaj, a następnie wróć do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Wymieszaj posiekane jabłka, cukier, porzeczki, rodzynki, skórkę cytrusową, masło i konfitury wiśniowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury WiśnioweKonfitury Wiśniowe
PorzeczkiPorzeczki
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
4
Dodaj imbir, goździki, gałkę muszkatołową, cynamon i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Niech gotować na wolnym ogniu, odkryte, na małym ogniu, aż mieszanina jest bardzo gęsta, o 90 protokół. Wymieszać wiśnie i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
6
Przechowywać w lodówce szczelnie przykryte przez co najmniej tydzień przed użyciem.
7
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wkładamy nadzienie do nieuszkodzonej skorupki ciasta i układamy ciasto na wierzchu. Zagniatać krawędzie i szturchnąć kilka otworów w górnym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Unbaked Pie CrustUnbaked Pie Crust
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
8
Umyj wierzch kremem i posyp cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
9
Piec w nagrzanym piekarniku przez 40 minut, lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn