Old Time Mincemeat Pie
Old Time Mincemeat Pie wymaga około 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 946 kalorii. Na 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka cydru jabłkowego, zmielony cynamon, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mincemeat, Ciasto Z Mięsem Mielonym, oraz Mincemeat Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piecu połącz wołowinę i cydr jabłkowy. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Przykryć i gotować przez około 20 minut, lub do miękkości mięsa.
Usuń mięso i grubo posiekaj, a następnie wróć do garnka.
Wymieszaj posiekane jabłka, cukier, porzeczki, rodzynki, skórkę cytrusową, masło i konfitury wiśniowe.
Dodaj imbir, goździki, gałkę muszkatołową, cynamon i sól.
Niech gotować na wolnym ogniu, odkryte, na małym ogniu, aż mieszanina jest bardzo gęsta, o 90 protokół. Wymieszać wiśnie i zdjąć z ognia.
Przechowywać w lodówce szczelnie przykryte przez co najmniej tydzień przed użyciem.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wkładamy nadzienie do nieuszkodzonej skorupki ciasta i układamy ciasto na wierzchu. Zagniatać krawędzie i szturchnąć kilka otworów w górnym cieście.
Umyj wierzch kremem i posyp cukrem.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 40 minut, lub do złotego koloru.