Olcha Pieczony łosoś Królewski z dzikim pyłkiem kopru włoskiego

Olcha Pieczony łosoś Królewski z dzikim pyłkiem kopru włoskiego
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i danie główne pescatarian? Olcha Pieczony łosoś Królewski z dzikim pyłkiem kopru włoskiego może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 704 kalorie, 90g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $10.28 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, brązowego cukru, desek cedrowych i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać anyż, można śledzić to danie główne z Figa I Anyż Clafoutis jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 44 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Łosoś pieczony z Olchy z koperkiem i żurawiną, Gravlax Z Dzikiego Łososia Królewskiego, oraz Łosoś Królewski Z Duszonym Koprem Włoskim I Karczochami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj cukier, sól, wodę i likier o smaku anyżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Polać połówki łososia na głębokiej patelni o grubości 3 cali. Marynować, schłodzone, w mieszaninie solanki przez 4 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wyjąć z solanki i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
4
Łososia posmarować olejem. Doprawić dzikim pyłkiem kopru włoskiego, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pyłek Kopru WłoskiegoPyłek Kopru Włoskiego
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Umieścić na desce Olchowej i moczyć w zimnej wodzie na noc. Czasami gwóźdź przez koniec ogona służy do trzymania łososia w miejscu. Oprzyj deskę o ogień z drewna olchowego, który w większości zgasł do bardzo gorących węgli. Uważaj, aby deska się nie zapaliła. Ciepło i dym z ognia gotują i doprawiają łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Podawaj prosto z deski.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Rezerwowy Chardonnay 7cellars Elway z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Elway ' s Reserve Carneros Chardonnay 2018 jest dobrze zbilansowany, prezentując ostre smaki owoców tropikalnych, jabłek i gruszek z lekkimi elementami kwiatowymi. Nuty wanilii dopełniają gładkie, utrzymujące się dębowe wykończenie.Połącz to chrupiące wino z lekkimi potrawami, takimi jak plastry owoców i serów, sałatka z makaronem cytrynowym, pieczony kurczak z ziołami lub budyń waniliowy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W44 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia67
Magazyn