Okłady z wędzonego łososia i boczku z koperkiem
Okłady z wędzonego łososia i boczku z koprem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 475 kalorii, 20g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz boczek, czosnek, ścinaną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest dobre. Spróbuj Łosoś wędzony z koperkiem, Pasta z łososia i koperku, oraz Pikantne hamburgery z łososia z koperkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek ugotować na patelni, aż będzie chrupiący. Odstawić.
W robocie kuchennym, wirować razem czosnek, Serek i koperek, aż będzie gładka.
Rozprowadzić około 1/4 szklanki mieszanki serowej na każdym lawaszu. Równomiernie podzielić łososia między lavash. Do każdego zawijania połóż ćwiartkę plastrów ogórka na łososiu, a następnie 2 plastry boczku i kilka plastrów cebuli.
Zwinąć się do uszczelnienia.
Przeciąć na pół, aby służyć.
* Miękki chleb śródziemnomorski, dostępny w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.