Okłady z kurczaka, awokado i pomidorów

Okłady z kurczaka, awokado i pomidorów
Okłady z kurczaka, awokado i pomidorów mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 490 kalorii, 30g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka połówek piersi z kurczaka, ząbki czosnku, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać odtłuszczone mleko jogurt można śledzić to danie główne z Kawa Mleko Kokosowe Lody jako deser. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Okłady Z Pomidorów Z Awokado, Jajeczne okłady śniadaniowe z boczkiem, awokado i pomidorem {bezglutenowe, niskotłuszczowe, wysokobiałkowe, niskowęglowodanowe, Super proste, oraz Okłady z kurczaka i awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Piersi kurczaka posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Lekko umyć ruszt lub patelnię grillową z olejem roślinnym i gotować kurczaka na gorącym ogniu, aż rumiane i tylko gotowane przez, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
3
Przełożyć na talerz i ostudzić do temperatury pokojowej.
4
W średnim rondlu z wrzącą wodą blanszować liście boczku przez 1 1/2 minuty; blanszować szpinak przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dobrze spuścić.
6
Lekko ostudzić, następnie wycisnąć do sucha i grubo posiekać. W dużej misce wymieszać chard z 2 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić solą. Wymieszać z odsączonym jogurtem i czosnkiem, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
JogurtJogurt
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dla każdego okładu ułóż 2 arkusze lavash na powierzchni roboczej, nakładając się na krótkie boki o 5 cali. Połowę plasterków sera pod pokrywającą się klapą należy schować do 1/2 cala od krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Chleb LavashChleb Lavash
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
8
Połowę plastrów awokado rozłożyć na pokrywającej się klapie i posypać połową soku z cytryny; obficie doprawić solą, pieprzem i ostrym sosem. Na wierzchu połowę plastrów pomidora i doprawić solą i pieprzem. Dla każdego zawijania złóż 1 klapki lavash na pomidorach i rozłóż połowę chard na lavash. Top z piersi kurczaka, przycinając ją do dopasowania. Złóż drugą klapkę lavash nad kurczakiem. Powtórz, aby złożyć drugą kanapkę. Szczelnie owinąć kanapki w folię i przechowywać w lodówce do firmy lub do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Plastry AwokadoPlastry Awokado
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Ostry SosOstry Sos
PomidorPomidor
Cały KurczakCały Kurczak
Chleb LavashChleb Lavash
PieprzPieprz
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
SólSól
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Rozpal grilla. Rozpakuj kanapki i posmaruj obie strony oliwą z oliwek. Lekko posmaruj ruszt olejem roślinnym. Grill kanapki na małym ogniu, strona sera w dół, przez około 4 protokół, lub aż ser topi się i lavash jest chrupiące. Za pomocą 2 duże szpatułki, ostrożnie przerzucić kanapki i grill przez 5 minut dłużej, lub dopóki nie są ogrzewane przez i bardzo ostre.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SerSer
Chleb LavashChleb Lavash
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Przełożyć na deskę do krojenia. Za pomocą ząbkowanego noża pokrój każdą kanapkę w poprzek na trzecie i podawaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn