Okruchy Rabarbaru
Okruchy-Topped rabarbar może być tylko przystawka szukasz. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. Ten przepis służy 8. Idź do sklepu i odebrać sól, masło, rabarbar, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto z rabarbarem i szarlotką, Okruchy Chleba Dorsz, oraz Szarlotka Z Okruchami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszaj rabarbar, mąkę, cukier, cynamon i sól. Łyżka do smarowanego 11-in. x 7-po. naczynie do pieczenia; odstawić.
W misce, połączyć mąkę, brązowy cukier i owies.
Pokroić na maśle, aż się kruszy; posypać mieszaniną rabarbaru.
Piec w temperaturze 350° przez 40 minut lub do lekko rumiane i bąbelki.