Okoń morski z szafranem, Sherry i orzeszkami piniowymi

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj labraksa z szafranem, Sherry i orzeszkami pinii. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 327 kalorii, 33g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka złotych rodzynek, orzeszków piniowych, sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sekretny składnik (szafran): szafran i pomarańczowy pilaw ryżowy z Orzo i orzeszkami pinii, Okoń morski na szpinaku z rodzynkami i orzeszkami piniowymi, oraz Kurczak z szafranem, rodzynkami i orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój rybę na mniejsze kawałki, jak chcesz, i posypać lekko solą.
Włożyć sułtanki do miski, posypać szafranem, rozgrzać sherry i polać. Umieść patelnię o grubym dnie na ogniu i wrzuć do niej orzeszki piniowe, aż nabierają głębokiego złotego koloru i wydzielają woskowy aromatyczny zapach.
Wlać na talerz i umieścić na jednej stronie.
Wlać sułtanki w szafranowym sherry do opróżnionej patelni i dodać wodę, a następnie umieścić go z powrotem na ogniu i niech się na wolnym ogniu, a następnie dodać filety rybne, lub tyle, ile zmieści się w jednej warstwie; dodać więcej wody, jeśli nie są one mniej lub bardziej zanurzone. Po około minutach gotowania na wolnym ogniu odwróć je kilkoma szpatułkami. Gotują bardzo szybko, a jeśli zostawisz go zbyt długo, płatki podczas obracania. Daj im jeszcze minutę lub więcej na drugiej stronie i usuń do czekającej płyty. Kontynuuj, aż zużyjesz wszystkie ryby, dodając więcej wody w razie potrzeby. Kiedy skończysz, użyj szpatułki, aby usunąć jak najwięcej sułtanek, jak można do gotowanej ryby na talerzu, następnie włączyć ogień pod patelnią do wysokiej i niech soki sherry-szafran zmniejszyć, aż masz tylko płynny żółty syrop.
Wlać to na rybę, a następnie rozsypać na tosty orzeszki piniowe. I to wszystko.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio