Okoń morski z czerwoną papryką i Tapenadą z oliwek

Okoń morski z czerwoną papryką i Tapenadą z oliwek
Okoń morski z czerwoną papryką i Tapenadą z oliwek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka bułki tartej z chleba, oliwki kalamatan, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Okoń morski z czerwoną papryką i Tapenadą z oliwek, Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym, oraz Easy Black Olive Tapenade (również w wersji z zieloną oliwką!) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w procesorze.
2
Dodać 2 łyżki oleju i puree, aż będzie prawie gładka. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Tapenada może być wykonana 3 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Ciepło Pozostałe 11/2 łyżki oleju w ciężkiej dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Posyp okonia morskiego solą i pieprzem. Pracując partiami, jeśli to konieczne, dodaj rybę na patelnię i gotuj 2 minuty na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SeabassSeabass
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przenieść do obramowanej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Rozprowadzić 2 łyżki tapenady na szczycie każdego fileta rybnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Piec ryby, aż nieprzezroczyste w centrum, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Przenieś na talerze.
10
Dekoruj klinami cytryny i gałązkami pietruszki, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn