Okoń morski z czerwoną papryką i Tapenadą z oliwek

Okoń morski z czerwoną papryką i Tapenadą z oliwek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka bułki tartej z chleba, oliwki kalamatan, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Okoń morski z czerwoną papryką i Tapenadą z oliwek, Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym, oraz Easy Black Olive Tapenade (również w wersji z zieloną oliwką!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w procesorze.
Dodać 2 łyżki oleju i puree, aż będzie prawie gładka. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Tapenada może być wykonana 3 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Ciepło Pozostałe 11/2 łyżki oleju w ciężkiej dużej patelni na dużym ogniu.
Posyp okonia morskiego solą i pieprzem. Pracując partiami, jeśli to konieczne, dodaj rybę na patelnię i gotuj 2 minuty na stronę.
Przenieść do obramowanej blachy do pieczenia.
Rozprowadzić 2 łyżki tapenady na szczycie każdego fileta rybnego.
Piec ryby, aż nieprzezroczyste w centrum, o 8 protokół.
Dekoruj klinami cytryny i gałązkami pietruszki, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.