Crudo okonia morskiego z peruwiańskim sosem Tiradito może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 903 kalorie, 106g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 14,52 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wino, menu talerzy: crudo okonia morskiego, ziarna kukurydzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wino można śledzić to danie główne z Wino deserowe Gelee z owocami cytrusowymi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez SippitySup. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Okoń morski Crudo z peruwiańskim sosem Tiradito, Peruwiański Tiradito Wyjaśnił, oraz Labraks Crudo.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.