Okoń morski z czerwoną papryką i Tapenadą z oliwek
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj labraksa z czerwoną papryką i Tapenadą z oliwek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 62g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 556 kalorii. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 6,01 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka zakupionego pesto, pieczona papryka ze słoika, zakupione pesto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym, Easy Black Olive Tapenade (również w wersji z zieloną oliwką!), oraz Tapenada Oliwkowa.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w procesorze.
Dodać 2 łyżki oleju i puree, aż będzie prawie gładka. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Tapenada może być wykonana 3 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Ciepło Pozostałe 11/2 łyżki oleju w ciężkiej dużej patelni na dużym ogniu.
Posyp okonia morskiego solą i pieprzem. Pracując partiami, jeśli to konieczne, dodaj rybę na patelnię i gotuj 2 minuty na stronę.
Przenieść do obramowanej blachy do pieczenia.
Rozprowadzić 2 łyżki tapenady na szczycie każdego fileta rybnego.
Piec ryby, aż nieprzezroczyste w centrum, o 8 protokół.
Dekoruj klinami cytryny i gałązkami pietruszki, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![FitVine Wino Pinot Grigio]()
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.