Okoń morski i duszone pory z sosem musztardowym
Okoń morski i duszone pory z sosem musztardowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 35g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką por, majeranek, filety z groupera i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Spróbuj Bas w paski z duszonym porem, pomarańczą i tymiankiem, Pory w sosie musztardowym, oraz Grillowany okoń morski z sosem Miso-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj por; smażyć 4 minuty. Wymieszać z solą i pieprzem.
Wyjąć mieszaninę z patelni i odstawić.
Dodaj endywia do patelni. Smażyć 9 minut; mieszać od czasu do czasu.
Dodać czosnek i gotować 1 minutę.
Zdjąć z ognia; wymieszać mieszaninę porów. Łyżka do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Połączyć wino, sok z małży, i 2 łyżki musztardy na patelni; gotować na średnim ogniu, aż do zmniejszenia do 2/3 puchar (o 5 protokół).
Zdjąć z ognia; wymieszać z majerankiem.
Rozprowadzić 2 łyżki musztardy równomiernie po obu stronach filetów. Ułożyć filety na wierzchu warzyw i wlać mieszaninę wina na filety. Przykryć i piec w 400 przez 20 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris