Oklahoma Indian Tacos

Oklahoma Indian Tacos
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj indyjskich Tacos. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 713 kalorii. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Ten przepis od Allrecipes ma 231 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, fasolę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć maślankę, można śledzić to danie główne z Placek Maślany jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 90%. Spróbuj Indyjskie Tacos, Indyjskie Tacos, oraz Indyjskie Tacos (I Smażyć Chleb) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F (95 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu z cebulą, aż mięso będzie brązowe i kruche, o 10 protokół; odcedzić nadmiar tłuszczu. Wymieszać mieszankę przypraw chili, fasolę w stylu rancza i pokrojone w kostkę pomidory z zielonymi Chilli. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina mielonej wołowiny jest gruba, o 10 protokół; niech gotować podczas zakończenia pozostałych kroków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Pokrojone W Kostkę Z Zielonymi ChilliPomidory Pokrojone W Kostkę Z Zielonymi Chilli
Około 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę PomidorówOkoło 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę Pomidorów
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Ranch DressingRanch Dressing
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
W misce wymieszaj mąkę samoistnie rosnącą z maślanką(ciasto będzie bardzo lepkie). Zgarnij około 1/4 szklanki ciasta i delikatnie wklep w 5-calowe koło Na Dobrze obsypanej mąką powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Własna Rosnąca MąkaWłasna Rosnąca Mąka
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzać olej roślinny na ciężkiej patelni, aż termometr do głębokiego smażenia umieszczony w środku oleju, nie dotykając dna, odczytuje 400 stopni F (205 stopni C). Delikatnie umieścić koła ciasta do gorącego oleju i smażyć na złoty kolor z obu stron, obracając raz, o 3 protokół na stronę. Smażony chleb rozszerzy się w miarę gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Usmażone kawałki chleba odcedzić na papierowych ręcznikach i ułożyć na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
6
Przełożyć do piekarnika, aby utrzymać ciepło, podczas gdy skończysz smażyć chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Top smażony chleb z mieszanki mielonej wołowiny do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian można łączyć z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Jules Taylor Gruner Veltliner. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Tętniące życiem wino z cytryną i białymi brzoskwiniami z delikatną powłoką wanilii i mrowieniem białego pieprzu. Zapewnia przyjemny suchy kręgosłup, a jednocześnie jest warstwowy i kremowy z miękką kwasowością i orzechowymi niuansami. Jest jasny i świeży z wielkim bogactwem i fakturą z dzikiego fermentu i zapewnia szczególnie długie, harmonijne wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn