Oklahoma Indian Tacos
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj indyjskich Tacos. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 713 kalorii. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Ten przepis od Allrecipes ma 231 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, fasolę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć maślankę, można śledzić to danie główne z Placek Maślany jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 90%. Spróbuj Indyjskie Tacos, Indyjskie Tacos, oraz Indyjskie Tacos (I Smażyć Chleb) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F (95 stopni C).
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu z cebulą, aż mięso będzie brązowe i kruche, o 10 protokół; odcedzić nadmiar tłuszczu. Wymieszać mieszankę przypraw chili, fasolę w stylu rancza i pokrojone w kostkę pomidory z zielonymi Chilli. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina mielonej wołowiny jest gruba, o 10 protokół; niech gotować podczas zakończenia pozostałych kroków.
W misce wymieszaj mąkę samoistnie rosnącą z maślanką(ciasto będzie bardzo lepkie). Zgarnij około 1/4 szklanki ciasta i delikatnie wklep w 5-calowe koło Na Dobrze obsypanej mąką powierzchni roboczej.
Rozgrzać olej roślinny na ciężkiej patelni, aż termometr do głębokiego smażenia umieszczony w środku oleju, nie dotykając dna, odczytuje 400 stopni F (205 stopni C). Delikatnie umieścić koła ciasta do gorącego oleju i smażyć na złoty kolor z obu stron, obracając raz, o 3 protokół na stronę. Smażony chleb rozszerzy się w miarę gotowania.
Usmażone kawałki chleba odcedzić na papierowych ręcznikach i ułożyć na blasze do pieczenia.
Przełożyć do piekarnika, aby utrzymać ciepło, podczas gdy skończysz smażyć chleb.
Top smażony chleb z mieszanki mielonej wołowiny do podania.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian można łączyć z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Jules Taylor Gruner Veltliner. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Jules Taylor Gruner Veltliner]()
Jules Taylor Gruner Veltliner
Tętniące życiem wino z cytryną i białymi brzoskwiniami z delikatną powłoką wanilii i mrowieniem białego pieprzu. Zapewnia przyjemny suchy kręgosłup, a jednocześnie jest warstwowy i kremowy z miękką kwasowością i orzechowymi niuansami. Jest jasny i świeży z wielkim bogactwem i fakturą z dzikiego fermentu i zapewnia szczególnie długie, harmonijne wykończenie.