Okanagan Zielona sałatka z owocami i Chèvre może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.17 za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kwiatów z łodyg lawendy, sól i pieprz, maliny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 56%. Spróbuj Grillowana Sałatka z zielonej cebuli i słodkich ziemniaków z ciepłym Chèvre, Mieszana Sałatka Zielona z pomarańczą, żurawiną, Chèvre i Klonowo-Sherry Vinaigrette, oraz Świeże sałaty i pomidory z sosem Chèvre Green Goddess dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na małym talerzu, wymieszać bułkę tartą i 1 1/2 łyżeczki herbes de Provence. Polać kłodę chlebową 2 łyżkami oliwy z oliwek, następnie delikatnie przetoczyć kłodę w mieszaninie Chlebowo-okruchowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1-1/2 Szklanki Piwa
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2
Umieść na blasze do pieczenia i piecz w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 400, aż okruchy chleba będą złote, 10-12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Lekko ostudzić.
4
W międzyczasie rozłóż orzeszki piniowe na małej patelni do pieczenia; tostuj w tym samym piekarniku, aż będzie jasno złoty, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Ochłoń.
6
Połączyć ziarna kukurydzy z 1 szklanką wody w 1-do 1 1/2-Quart patelni na dużym ogniu; doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować tylko, aż ziarna kukurydzy są ogrzewane przez, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna Kukurydzy
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Odcedzić, spłukać zimną wodą i ponownie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
8
W dużej misce, ubić pozostałe 5 łyżki oliwy z oliwek, ocet, czosnek, musztarda, i pozostałe 1/2 łyżeczka herbes de Provence, aż gładko mieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
10
Dodaj warzywa sałatkowe, ziarna kukurydzy, nektaryna,maliny, jagody i połowę orzechów pinii i delikatnie wymieszaj, aby pokryć. Podziel między talerze sałatkowe.