Okłady z indyka i winogron
Okłady z indyka i winogron mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 586 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz liście szpinaku, majonez, sól i mielony pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać czerwone winogrona można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 46 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest dobre. Spróbuj Resztki Dziękczynienia Turcja-Okłady Z Indyka, Sałatka Z Indyka Winogronowego, oraz Indyk & Quinoa Faszerowane Liście Winogron dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko wymieszać indyka, winogrona, parmezan i majonez w misce, aż dobrze połączone. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Umieść 4 tortille na powierzchni roboczej i umieść 1 liść szpinaku na środku każdej z nich. Łyżka 1/4 nadzienia indyka do każdego liścia szpinaku, w linii. Złóż dno każdej tortilli, aby przytrzymać nadzienie, a następnie mocno owinąć. Pozostaw otwarte szczyty.