Ojai Tapenade

Ojai Tapenade
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj Ojai Tapenade. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 165 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, cienkie ziemniaki, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Ojai Spa, Ojai pieczony indyk z rozmarynem, cytryną i czosnkiem, oraz Wee Tapenade dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój żarówkę kopru włoskiego wzdłuż na 1/4 cala.- grube plastry. Umieścić w średniej misce, przykryć wodą i schłodzić co najmniej 30 minut i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Zrobić tapenadę: włożyć tuńczyka, pietruszkę, anchois, kapary i tymianek do robota kuchennego i wirować, aż mieszanina zamieni się w gładką pastę, często zatrzymując się, aby zeskrobać boki za pomocą szpatułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
Tapenada Z Oliwek, PodzielonaTapenada Z Oliwek, Podzielona
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
3
Dodać oliwki i musztardę i wirować, aż będzie gładka. Po uruchomieniu robota kuchennego powoli wlewaj oliwę do góry. Zamień tapenadę w miskę do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Tapenada Z Oliwek, PodzielonaTapenada Z Oliwek, Podzielona
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Ustaw kosz na parowiec w dużym garnku i napełnij garnek wystarczającą ilością wody, aby znaleźć się tuż pod koszem. Przykryć i doprowadzić wodę do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Dodać fasolę, przykryć i parować do miękkości-chrupiące, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
6
Przełożyć do miski i ostudzić. Następnie kalafior na parze, przenosząc do innej miski, gdy tylko traci chrupkość, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodaj więcej wody do garnka w razie potrzeby i paruj ziemniaki do miękkości po ukłuciu ostrym nożem, 15 do 20 minut; przełożyć do miski i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Ostudzić, aż tylko ogrzeje lub, jeśli później podamy, przykryć i schłodzić.
9
Odcedzić koper włoski i ułożyć na półmisku z rzodkiewkami, pomidorami i warzywami na parze; podawać z tapenadą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Tapenada Z Oliwek, PodzielonaTapenada Z Oliwek, Podzielona
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn