Ohio Sausage and Kale Soup

Ohio Sausage and Kale Soup
Need a dairy free main course? Ohio kiełbasa i kapusta zupa może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.31 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 759 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 152 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, ziemniaki, 1 funt kiełbasy Bob evans® zesty hot roll i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 95%. Spróbuj Zupa Z Kiełbasą I Kapustą, Zupa z kiełbasą i kapustą, oraz Zupa Z Kapusty Kiełbasowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu na średnim ogniu dodaj olej i cebulę. Gotować, aż zmiękną. Pokruszyć i gotować kiełbasę, aż rumiane i gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodaj ziemniaki, bulion, jarmuż i gałkę muszkatołową. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć i zmniejszyć ogień, aby gotować na wolnym ogniu przez godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
JarmużJarmuż
3
Aby uzyskać bardziej kremową konsystencję, część zupy można puree w blenderze. Podawać: posmaruj plastry bagietki olejem (i parmezanem w razie potrzeby)i piecz do tostów.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Umieść 2 plastry w każdej misce do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Wlać zupę na chleb i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn