Ogród Phyllo Quiches
Ogród Phyllo Quiches może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis na poranny posiłek. Ten przepis służy 8 i kosztuje 100 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Mieszanka masła, ser mozzarella, szpinak, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Ogród Phyllo Quiches, Quiche z wędzonego łososia z filogenetyczną skórką, oraz Garden Capunti-makaron ze świeżymi ogrodowymi smakami (bezmięsny poniedziałek) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 10-lub 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania. Gotować szpinak i grzyby na patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż szpinak zwiędnie i grzyby są miękkie; usunąć z ognia.
Wymieszać mleko, musztardę, sól, gałkę muszkatołową i jajka; odstawić.
Spryskaj osiem 6-uncjowych kubków z kremem do gotowania.
Umieścić 1 arkusz phyllo na płaskiej powierzchni; lekko posmarować masłem. Top z 3 arkusze filo, szczotkowanie każdy z masłem.
Pokrój phyllo na cztery części.
Umieść 1 sekcję filo w każdym kubku. Powtórz z pozostałymi arkuszami phyllo. Trim zwisające krawędzi phyllo 1 cal od krawędzi kubka.
Odcedzić mieszankę szpinaku; podzielić równomiernie między filiżanki.
Do każdej filiżanki wlać ok. 1/3 szklanki mieszanki jajek. Fold krawędzi phyllo kierunku centrum.
Ułóż kubki kremu w jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala.
Piec 15 do 20 minut lub aż mieszanina jaj jest ustawiona.