Ogród Nadziewane Pieczone Ziemniaki
Ogród nadziewane pieczone ziemniaki jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać brokuły, cebula, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Ogród Nadziewane Pieczone Ziemniaki, Pieczone Faszerowane Ziemniaki (Ziemniaki Tandoori), oraz Faszerowane Pieczone Ziemniaki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Przebić skórę ziemniaków widelcem.
Mikrofalówka przekłuwała ziemniaki na wysokości przez 12 minut.
Włożyć częściowo upieczone ziemniaki do nagrzanego piekarnika i piec przez 15 minut. Pokroić Topy ziemniaków, scoop się większość wnętrza ziemniaka uważając, aby pozostawić skórki ziemniaków nienaruszone. W średniej misce rozgnieść usunięte wnętrze ziemniaka.
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu, wymieszać z masłem.
Podsmażyć cebulę na patelni do miękkości, o 5 protokół.
Połączyć cebulę, brokuły, i ranch dressing z puree ziemniaczanym.
Posmaruj zewnętrzną część skórek ziemniaków olejem. Łyżka mieszanki ziemniaków do skórek. Ułóż nadziewane ziemniaki na blasze z ciastkami.
Pieczemy ziemniaki przez 15 minut w rozgrzanym piekarniku o temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) lub aż do ogrzania. Doprawić solą, pieprzem i natką pietruszki.