Need a bezglutenowe i wegańskie danie główne? Ogród Quinoa sałatka może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka quinoa, Skórka z cytryny, pietruszka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać quinoa można śledzić to danie główne z Budyń Quinoa jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Herbed Quinoa Garden Veggie Salad, Prawie Słynna Sałatka Ogrodowa (Naśladowca Ogrodu Oliwnego), oraz Marynowana Sałatka Ogrodowa / Przygotowanie Ogrodu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu, gotować i mieszać quinoa na średnim ogniu 3-5 minut lub do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać wodę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, pokryte, 12-15 minut lub do momentu wchłonięcia cieczy.