Ogrodowa Frittata
Garden Frittatan to bezglutenowa i pierwotna przystawka. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 10 g białka i 6 g tłuszczu. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 71 centów za porcję. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i kup częściowo odtłuszczony ser mozzarella, mleko, parmezan i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik wynoszący 28%. Frittata ogrodowa, Frittata ogrodowa i Frittata z warzyw ogrodowych są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej połącz dynię, cukinię i cebulę. Przykryj i wstaw do mikrofalówki na maksymalną moc przez 7–9 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie; dobrze odsączyć.
Przenieś do 9-calowego. talerz do ciasta pokryty sprayem kuchennym. Na wierzch połóż mozzarellę, pomidory i ser feta.
W dużej misce wymieszaj jajka, mleko, bazylię, czosnek, sól i pieprz; wylać na warstwę sera i pomidorów.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375°C przez 45-50 minut lub do momentu, aż nóż włożony blisko środka będzie czysty.
Przed podaniem odstawić na 10 minut.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Trefethena Merlota. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 34 dolarów za butelkę.
![Trefeten Merlot]()
Trefeten Merlot
W nosie kwiatowe nuty kruszonego fiołka prowadzą do aromatów ciemnych owoców czarnej wiśni, dojrzałej śliwki i letnich jeżyn. Złożone aromaty, które nadal ewoluują w szkle. Na podniebieniu wino jest dobrze zbudowane i zrównoważone, oferuje aromaty jeżyn i śliwek, z nutą ciemnej czekolady i delikatnej skóry. W ustach pełne i bogate, z aksamitnie miękkimi taninami, które utrzymują się w winie i zapewniają długotrwały finisz. Pyszne z kaczką, grillowanym kurczakiem, polędwiczką wieprzową w glazurze wiśniowej, daniami z wołowiny i jagnięciny, makaronami na bazie pomidorów oraz pizzą z czarnych oliwek i grzybów. Mieszanka: 89% Merlot, 8% Malbec, 2% Cabernet Franc, 1% Cabernet Sauvignon