Ogony homara z grilla z masłem ziołowym

Ogony homara z grilla z masłem ziołowym
Grillowane ogony homara z masłem ziołowym wymagają ok. 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 3,57 zł za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz ogony homara, sól koszerna, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 29 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Spróbuj Ogony homara pieczone w maśle ziołowym, Ogony homara z grilla z masłem Sriracha, oraz Grillowane ogony homara z wędzonym masłem paprykowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 4 metalowe szpikulce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
2
Rozgrzej grill do bezpośredniego średniego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
W małej misce wymieszaj masło, szczypiorek, estragon, mielony czosnek, ostry sos i czarny pieprz za pomocą gumowej szpatułki. Dokładnie zmiksować. Przykryć folią i zapasem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Za pomocą nożyc kuchennych, Motyl ogony homara prosto w dół środka miękkiej spodu muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
5
Pokroić mięso w dół centrum bez cięcia przez całą drogę. Włóż metalowy szpikulec w dół ogona homara, aby ogon stał prosto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
6
Ogony posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Homary Grill wyciąć stronę w dół na średnim ogniu około 5 minut, aż muszle są jasne w Kolorze. Obrócić ogony i łyżką obfite łyżkę masła herbed na maślane mięso. Grilluj przez kolejne 4 minuty lub do momentu, aż mięso homara będzie nieprzezroczyste w kolorze białym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Wyjmij ogony homara z grilla i podawaj z większą ilością masła ziołowego i klinów cytrynowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Dekoruj szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Homar można łączyć z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Simonnet-Febvre Petit Chablis z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Simonnet-Febvre Petit Chablis
Simonnet-Febvre Petit Chablis
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn