Ogolone szparagi z parmezanem Vinaigrette

Ogolone szparagi z parmezanem Vinaigrette
Ogolone szparagi z parmezanem Vinaigrette mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 168 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, sól koszerna i pieprz, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ogolone szparagi z parmezanem Vinaigrette, Ogolone Surowe Szparagi Z Sosem Parmezanowym, oraz Ogolone surowe szparagi z sosem Parmezanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pracując z 1 włócznią szparagową naraz, używaj obieraczki do warzyw, aby ogolić włócznie na długie, cienkie wióry.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2
Przełożyć do średniej miski (końcówki odrywają się, gdy włócznie stają się cieńsze; dodawać do nich).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Połączyć starty parmezan i lemonjuice w małej misce i powoli ubijać w oiluntil dobrze wymieszane. Przyprawić winegret obficie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
ParmezanParmezan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Mżawka vinaigretteover Ogolone szparagi i wrzucić do herbu.Sałatkę szparagową podzielić między talerze. Użyj peelera, aby ogolić więcej parmezanu nad sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
ParmezanParmezan
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn