Ogolone szparagi z parmezanem Vinaigrette
Ogolone szparagi z parmezanem Vinaigrette mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 168 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, sól koszerna i pieprz, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ogolone szparagi z parmezanem Vinaigrette, Ogolone Surowe Szparagi Z Sosem Parmezanowym, oraz Ogolone surowe szparagi z sosem Parmezanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pracując z 1 włócznią szparagową naraz, używaj obieraczki do warzyw, aby ogolić włócznie na długie, cienkie wióry.
Przełożyć do średniej miski (końcówki odrywają się, gdy włócznie stają się cieńsze; dodawać do nich).
Połączyć starty parmezan i lemonjuice w małej misce i powoli ubijać w oiluntil dobrze wymieszane. Przyprawić winegret obficie solą i pieprzem.
Mżawka vinaigretteover Ogolone szparagi i wrzucić do herbu.Sałatkę szparagową podzielić między talerze. Użyj peelera, aby ogolić więcej parmezanu nad sałatką.